Meny
Förrätter
Kantarellsoppa med nybakat bröd – 140 kr
Kallrökt lax med västerbottenpaj och gräddfil – 160 kr
Carpaccio på svenskt viltkött med parmesan och ruccola – 160 kr
Varmrätter
Fasan med konjakssås, svartvinbärsgelé och klyftpotatis – 300 kr
Vildsvinsfilé med dijon- & dragonsås, marinerad spetskål och klyftpotatis – 260 kr
Fjällröding med smörstekt shiitakesvamp, champagnesås och potatis – 300 kr
Kronhjort med västerbottenostchips, balsamicosås och potatistimbal – 340 kr
Veganbiff på kikärtor & soltorkade tomater med balsamicosås och potatis – 260 jr
Desserter
Chokladtryffeltårta med grädde – 140 kr
Creme brulee- 140 kr
**För mindre barn
**Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis – 100 kr
Liten barnglass, en kula vaniljglass med chokladsås – 40 kr
À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.
För sällskap på minst 10 personer kan du förbeställa från vår tre-rätters festmeny. Du kan ladda ner får festmeny via knappen här nedanför.
FESTMENY
Öppettider
Lördag & söndag 24-25 feb stängt
Måndag – fredag kl.11-14 med Dagens lunch
Fredag öppet så länge boende gäster sitter kvar & äter
**Lördag kl.12-20+
Söndag kl. 12-16**