Restaurangen

Bordsbokning

Boka bord via telefon 0295- 212 00
eller maila oss på info@gammeltammen.se

Säsongsbaserade råvaror

Färska grönsaker och blommor kommer från Herrgårdens orangeri.

Festmenyer

Vår kock komponerar festmenyer i samråd med era önskemål! Visa vår festmeny.

Öppettider

Tisdag – Fredag
kl 11-14 med avhämtning
och kockens val.

Lördag
Kl 12-18 med avhämtning
och kockens val

Söndag
Kl 12-16 med avhämtning
och kockens val.

Vi ber om bordsbokning efter kl 18.
Utöver våra vanliga öppettider välkomnar vi sällskap på fler än 10 personer vid förbokning.

Meny

Förrätter
Pepparrotscheesecake med kallrökt lax & laxrom – 140 kr
Serranoskinka med olivtapenad och hyvlad parmesan – 120 kr


Varmätter
Hjortfärsbiffar med rårörda lingon, pepparsås och potatis – 200 kr
Lammfilé med soltorkade tomater, konjakssås och rosmarinpotatis – 280 kr

Hjälmargös med smörstekta kantareller och potatis – 280 kr
Fläskfilé med dragonsås och kokt potatis – 220 kr
Vår egen veganbiff med rödvinssås och klyftpotatis – 240 kr


Desserter
Brownie med hallonsorbet – 100 kr
Crème brulé med rabarberkräm – 100 kr
Sorbet – 100 kr

Rabarberpaj med vaniljkräm – 100 kr

À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.