Restaurangen

Bordsbokning

Boka bord via telefon 0295- 212 00
eller maila oss på info@gammeltammen.se

Säsongsbaserade råvaror

Färska grönsaker och blommor kommer från Herrgårdens orangeri.

Festmenyer

Vår kock komponerar festmenyer i samråd med era önskemål!

Öppettider

Tisdag – Fredag
kl 11-14 med avhämtning
och kockens val.

Lördag
Kl 12-18 med avhämtning
och kockens val

Söndag
Kl 12-16 med avhämtning
och kockens val.

Vi ber om bordsbokning efter kl 18.
Utöver våra vanliga öppettider välkomnar vi sällskap på fler än 10 personer vid förbokning.

Meny

Förrätter
Pepparrotscheesecake med gravad lax – 150 kr
Ljumma rödbetor med chevre och fikonmarmelad på planka – 160 kr

Kallskuren dovhjort med parmesan, soltorkade tomater & sallad – 160 kr

Varmätter
Hjortfärsbiffar med rårörda lingon, pepparsås och potatis – 220 kr
Fjällröding med Champagnesås, handskalade räkor och potatis – 320 kr

Vildand med apelsin & konjakssås, säsongens grönt och potatispuré – 320 kr
Kronhjort, finaste innerfilén, med enbär & rödvinssås, skogschampinjoner och pressad potatis – 340 kr
Vår egen veganbiff med rödvinssås och klyftpotatis – 240 kr

Desserter
Brownie med vaniljglass – 120 kr
Äppelpaj med vaniljkräm – 100 kr
Creme brulée– 120 kr

À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.