Meny
Förrätter
Bruchetta, tomat- & basilika på vitlöksstekt bröd – 120 kr
Carpaccio på svenskt viltkött med parmesan & ruccola – 120 kr
Toast Skagen – 120 kr
Varmätter
Stekt strömming med inlagd rödlök, gräddfil, knäckebröd och kokt potatis – 220 kr
Ravioli med ricotta & mangold med bechamel, parmesan och ruccola (veg) – 220 kr
Ceasarsallad med skivad kycklingfilé – 240 kr
Lammfilé med rödvinssås, soltorkade tomater och klyftpotatis – 280 kr
Gös med färskriven pepparrot, handskalade räkor, citronsås och pressad potatis – 300 kr
Desserter
Rabarberpaj med vaniljvisp– 120 kr
Whiskyglass med maräng och kolasås – 140 kr
Inkokta päron med kaksmulor och chokladglass – 140 kr
För mindre barn
Köttbulllar med brunsås, lingon och kokt potatis – 100 kr
Liten barnglass, en kula vaniljglass med chokladsås – 40 kr
À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.
Öppettider
Fredag kl.11-18+
Dagens lunch mellan kl.11-14, sen á la carte
bordsbokning efter kl.18
Lördag kl.12-18+
bordsbokning efter kl.18
Söndag kl.12-16
Vi välkomnar sällskap på fler än
10 personer alla tider