Bordsbokning
Boka bord via telefon 0295- 212 00
mail info@gammeltammen.se
Öppetider
Fredag kl.11-18+
Lunch kl.11-14 och sen à la carte
(bordsbokning efter kl.18)
Lördag kl.12-18+
(bordsbokning efter kl.18)
Söndag kl.12-16
ANDRA TIDER för grupper
Ring för förbokning 0295-212 00 eller maila info@gammeltammen.se
Festmenyer
Vår kock komponerar festmenyer i samråd med era önskemål
Meny
Förrätter
Gratinerad chèvre på rödbeta – 120 kr
Krämig hummersoppa – 120 kr
med pilgrimsmussla på spett – 180 kr
Kallskuren dovhjort på grönsallad – 120 kr
Varmätter
Stora raviolin med Karl-Johan & tryffel med vitvinssås och parmesan – 180 kr
Fläskytterfilé med Dijon-dragonsås, äpple- & löksalsa och potatis – 220 kr
Torskrygg med skaldjurssås, dill- & ruccolacoulis, pancettaströssel och pressad potatis – 280 kr
Kronhjort, finaste innerfilén, med västerbottenflarn, balsamico, rårörda lingon och potatistimbal – 340 kr
Desserter
Vaniljglass med Amaretto-marinerade bär – 130 kr
Chokladtryffeltårta med vispgrädde – 120 kr
Creme brulée– 120 kr
À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.
Öppettider
Fredag kl.11-18+
bordsbokning efter kl.18
Lördag kl.12-18+
bordsbokning efter kl.18
Söndag kl.12-16
Vi välkomnar sällskap på fler än
10 personer alla tider