Meny

Förrätter
Kantarellsoppa med nybakat bröd – 140 kr
Kallrökt lax med västerbottenpaj och gräddfil – 160 kr
Carpaccio på svenskt viltkött med parmesan och ruccola – 160 kr

Varmrätter
Fasan med konjakssås, svartvinbärsgelé och klyftpotatis – 300 kr
Vildsvinsfilé med dijon- & dragonsås, marinerad spetskål och klyftpotatis – 260 kr
Fjällröding med smörstekt shiitakesvamp, champagnesås och potatis – 300 kr
Kronhjort med västerbottenostchips, balsamicosås och potatistimbal – 340 kr
Veganbiff på kikärtor & soltorkade tomater med balsamicosås och potatis – 260 jr

Desserter
Chokladtryffeltårta med grädde – 140 kr
Creme brulee- 140 kr

För mindre barn
Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis – 100 kr
Liten barnglass, en kula vaniljglass med chokladsås – 40 kr

À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.

För sällskap på minst 10 personer kan du förbeställa från vår tre-rätters festmeny. Du kan ladda ner får festmeny via knappen här nedanför.

Öppettider
Lördag & söndag 24-25 feb stängt

Måndag – fredag kl.11-14 med Dagens lunch
Fredag öppet så länge boende gäster sitter kvar & äter
Lördag kl.12-20+
Söndag kl. 12-16

Vi välkomnar sällskap på fler än 10 personer alla dagar – se då till att förboka!

Julbordssittning som finns kvar att boka – kl.18 den 16 december.