Meny

Förrätter

Kantarellsoppa med nybakat bröd – 140 kr

Kallrökt lax med västerbottenpaj och gräddfil – 160 kr

Carpaccio på svenskt viltkött med parmesan och ruccola – 160 kr

Varmrätter

Fasan med konjakssås, svartvinbärsgelé och klyftpotatis – 300 kr

Vildsvinsfilé med dijon- & dragonsås, marinerad spetskål och klyftpotatis – 260 kr

Fjällröding med smörstekt shiitakesvamp, champagnesås och potatis – 300 kr

Kronhjort med västerbottenostchips, balsamicosås och potatistimbal – 340 kr

Veganbiff på kikärtor & soltorkade tomater med balsamicosås och potatis – 260 jr

Desserter

Chokladtryffeltårta med grädde – 140 kr

Creme brulee- 140 kr

**För mindre barn

**Köttbullar med brunsås, lingon och kokt potatis – 100 kr

Liten barnglass, en kula vaniljglass med chokladsås – 40 kr

À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.

För sällskap på minst 10 personer kan du förbeställa från vår tre-rätters festmeny. Du kan ladda ner får festmeny via knappen här nedanför.

FESTMENY

Öppettider

Lördag & söndag 24-25 feb stängt

Måndag – fredag kl.11-14 med Dagens lunch

Fredag öppet så länge boende gäster sitter kvar & äter

**Lördag kl.12-20+

Söndag kl. 12-16**

Vi välkomnar sällskap på fler än 10 personer alla dagar – se då till att förboka!