Wärdshuset Gammel Tammen. Österbybruks herrgård, Box 36, 748 21 Österbybruk   0295-212 00

Upplevelser

Upplevelser 2015

Startavgift 3 500 kr tillkommer på samtliga aktiviteter.

RIDNING

Guidade turer i vacker natur på en hästrygg. En fantastisk upplevelse som även passar noviser alldeles utmärkt, framförallt om man väljer en tur med islandshästar.

Tidsåtgång: 2 tim – heldag      Antal: 5 – 20 personer      Pris: från 400 sek

KAJAK

Vi erbjuder guidad kajakpaddling i både insjöar och i den vackra skärgården. Inga förkunskaper krävs utan vår instruktör ger goda tips under hela aktiviteten. Köp gärna till fika alternativt en lunch eller middag ute i naturen. Välj mellan 2 timmars, halvdag eller heldagspaddling. Turer med övernattning går även att genomföra.

Tidsåtgång: 2 tim      Antal: 6 – 200 personer      Pris: 495 sek
Tidsåtgång: halvdag      Antal: 6 – 200 personer      Pris: 795 sek
Tidsåtgång: heldag      Antal: 6 – 200 personer      Pris 995 sek

VANDRING

Det här är en aktivitet som går att variera i det oändliga. Gå till konferensen, som en del av konferenspasset eller under flera dagar med övernattning etc. Beroende på var er kickoff eller konferens går av stapeln kan vi ge flera olika förslag.

Tidsåtgång: 1 tim – flera dagar      Antal: 10 – max antal obegränsat      Pris: begär offert

HJÄRT & LUNGRÄDDNING (HLR)

Vi kan tillsammans med vår samarbetspartner erbjuda HLR kurser för grupper. Kontakta oss för mer information och offert.

Tidsåtgång: 2 tim – halvdagar      Antal: 5 – 50 personer      Pris: begär offert

MTB CYKLING

Härlig utomhusaktivitet som passar i de flesta miljöer. Vår guide tar med gruppen på en cykling i varierad terräng, allt anpassat efter gruppens förmåga. Välj gärna att köpa till fika eller en lunch ute i naturen.

Tidsåtgång: 2 tim      Antal: 6 – 50 personer      Pris: 275 sek
Tidsåtgång: halvdag     Antal: 6 – 50 personer     Pris: 575 sek
Tidsåtgång: heldag     Antal: 6- 50 personer     Pris: 775 sek

GOLF

Idag är golf ett alternativ även för dem som aldrig har spelat. Flera banor erbjuder möjligheten att anpassa arrangemanget efter gruppen där man kan prova på golf i olika former. Kontakta oss så skräddarsyr vi ett golfarrangemang för just er.

Tidsåtgång: 1,5 tim      Antal: 10 – max antal obegränsat      Pris: begär offert

FISKE

Våra guidade fisketurer är mycket uppskattade. Proffisionella guider tar hand om gruppen och man tar sig bekvämt fram i de snabbgående båtarna. Aktivitet som passar både när man ska ta sig till en plats eller som en upplevelse under konferensen. Fika ingår alltid i aktiviteten men komplettera gärna med en lunch eller middag i skärgården.

Tidsåtgång: halvdag      Antal: 4 – 150 personer      Pris: 1490 sek
Tidsåtgång: heldag      Antal: 4 – 150 personer      Pris: 1790 sek

SEGLING

Hissa seglen och bege er ut på en segling i vår vackra skärgård. Den här aktiviteten går att kombinera i all oändlighet med RIB båtar, lagaktiviteter, match race, övernattning och mycket mer. Kontakta oss för att skapa det seglingsarrangemang som passar er.

Tidsåtgång: 2 tim – flera dagar      Antal: 5 – 150 personer      Pris: begär offert

JAKT

I vackra Roslagen finns stora möjligheter till jakt i alla dess former. Den här aktiviteten går att kombinera med andra aktiviteter för dem som inte har just jakt som sitt intresse. Kontakta oss så skräddarsyr vi en aktivitet för just er.

Tidsåtgång: 2-3 tim      Antal: 5 – 50 personer      Pris: begär offert

BÅTTURER

Stor eller liten båt spelar ingen roll, vi kan ordna det mesta av olika båttyper. Boka antingen som en transport till eller från en plats, kombinerat med olika aktiviteter eller som en upplevelse under Konferensen.

Tidsåtgång: 1 tim – heldag      Antal: 8 – 50 personer      Pris: begär offert

MOTORAKTIVITETER

Vi kan erbjuda ett flertal olika aktiviteter med bilar. Offroad körning, säkerhetskörning, Eco driving, rallykörning, bankörning och testkörning. Kontakta oss så skräddarsyr vi en bilaktivitet.
Tidsåtgång: 2 tim – heldagar      Antal: 5 – 2000 personer      Pris: begär offert

KRÄFTFISKE

Det här är en upplevelse så ganska få har varit med om. En tidskrävande aktivitet där man först lägger ut tinorna på kvällen för att till gryningen vittja dem. Vi har ett flertal platser i Roslagen där vi kan genomföra den är upplevelsen.

Tidsåtgång: 2 tim – heldagar      Antal: 5 – 50 personer      Pris: begär offert

SVAMPAR & BÄR

Vår alldeles egna expert tar er med ut i skogens skafferi. Aktivitet som givetvis anpassas efter säsong. Vi tar med oss fika ut i skogen och stannar för en paus när det passar. Väljer vi att vara ute i skogen hela dagen ordnar vi givetvis lunch.

Tidsåtgång: 2 tim – heldag      Antal: 10 – 200 personer      Pris: från 200 sek

SNÖSKOR

En härlig vinteraktivitet som passar alla, inga förkunskaper krävs.

Tidsåtgång: 1-2 tim       Antal: 10 – 300 personer       Pris: 275 sek

SKIDOR

När vintern visar sig från sin bästa sida har vi förmånen att erbjuda skidåkning. Välj mellan turåkning i naturen eller alpin åkning i någon av de skidbackar som finns i närområdet.

Tidsåtgång: hel eller halvdag       Antal: 2 – 200 personer      Pris: begär offert

LÅNGFÄRDSSKRIDSKOR

Att åka långfärdsskridskor i vår fantastiska miljö är en upplevelse utöver det vanliga. Alla turer är guidade och hyra av all utrustning ingår i priset. Köp gärna till fika eller lunch. I priset ingår inte transporter.

Tidsåtgång: halvdag      Antal: 10 – 100 personer      Pris: 1200 sek
Tidsåtgång: heldag      Antal: 10 – 100 personer      Pris: 1700 sek

SÄLSAFARI

Stockholms yttre skärgård bjuder på en naturupplevelse utöver det vanliga, sälsafari. Med snabbgående ”vanliga” båtar eller RIB båtar tar vi oss snabbt och enkelt till dessa platser. Vi har även alternativ med täckta båtar där du sitter varmt och bekvämt inne i en hytt.

Tidsåtgång: från 2 tim      Antal: 2 – 300 personer      Pris: begär offert