Meny

Förrätter

Ljummen rödbetssallad med valnötter, chevreost och honung – 100 kr
Kantarellsoppa med västerbottenflarn – 100 kr
Blini med löjrom, creme fraiche och hackad rödlök – 150 kr

Varmätter

Grönkål- och fetaostpaj – 160 kr
Kallrökt lax med grönkål- & fetaostpaj – 180 kr
Fläskfilémedaljoner med Dijonsenapssås, strimlade grönsaker och rostad potatis – 240 kr
Torskrygg med hollandaisesås, zucchini julienne och pressad potatis – 250 kr
Kronhjort med balsamicosky, västerbottenflarn, rårörda lingon och potatistimbal – 280 kr

Desserter

Päron- & mandelkaka med vanijglass – 100 kr
Champagne- & hallonmousse – 100 kr
Chokladtryffeltårta med vispgrädde – 100 kr

À la carte-menyn ändras alltid efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång till fina råvaror.