Fredagkvällar och lördagkvällar vill vi gärna att ni bokar bord om ni vill komma efter kl.18. Detta eftersom hotellet ofta är välbokat med gäster som inkluderat middag i sin vistelse och allt med hänsyn till den pågående pandemi som självklart kräver distansering och planering. Kontakta oss på 0295-212 00 eller info@gammeltammen.se för att bekräfta din bordsbokning.

Utöver våra vanliga öppettider välkomnar vi också gärna sällskap på fler än 10 personer vid förbokning. Vi erbjuder allt från kaffe och nybakat fikabröd till konferens och kick-off för er grupp, och till fest i dagarna tre vid bröllop och andra festligheter.

Grupplunch

Sällskap på fler än 10 personer kan förboka varmrätt från följande meny där utöver varmrätt det även ingår sallad, nybakat bröd och smör, kaffe eller te och liten chokladbit efter maten. Vardagar mellan kl.11-15 är priset 120 kr per person, övriga tider vardagar eller kl.11-15 helger 160 kr.

Prissättningen förutsätter att gruppen väljer en (1) av följande rätter, men vi anpassar oss också efter ev. matallergi eller speciella preferens inom rimliga ramar.

  • Heltekt fläskytterfilé med Dijonsenapssås och kokt potatis
  • Torsk med vitvinssås och kokt potatis
  • Veganbiff med rödvinssås och potatis

Vi erbjuder också tillgägg till grupplunchen med dessert / tårta eller andra alternativ efter förfrågan.

Middag / kick-off / firande

Sällskap på fler än 10 personer kan även boka middag då vi gärna återkommer med förslag på meny efter dialog med er.

Bröllop och fest

Vi har underbara lokaler som kan passa till både bröllop och fest. Vi erbjuder middag och fest i herrgårdens stora sal med intilliggande salar. Ett startpris för bröllop på 995 kr per person inkluderar följande för ett sällskap över 60 personer.

  • Brudskål (mousserande med och utan alkohol) som med fördel serveras i herrgårdsparken
  • Vällagad 3-rätters middag (vi tar tillsammans fram er favoritmeny och anpassar oss efter ev. matallergier mm)
  • Bröllopstårta

Ingår gör då även lokalen, iordningsställandet, möblering och viss dekoration, service och servering, bar med servering / försäljning under festen, tillgång till högtalare. Möjligheterna är oändliga vad det gäller hur man vill arrangera sin dag.

Vi ser därför fram emot ett möte och en genomgång med Er för att komma längre i både planerande, ev. offerter och säkerställandet av en underbar upplevelse på er viktiga dag. Boende finns förstås också att tillgå.