Yogahelg

Välkommen på en yogahelg med massor av yoga, kunskap och inspiration. Det här är en helg med fördjupning i det mentala och djupt vilsam visualisering av egna mål med coach.

Den här helgen kommer vi att göra en flödesyoga med de klassiska yogaställningarna både stående och sittande. Yogan heter Viryayoga som är en säker yogaform med mycket teknik. Vi kommer även dyka i i vår mentala del i djup avslappning och läsa oss visualisera det vi vill uppnå. Du kommer att få verktyg som hjälper att bli av med rädslor och fobier. Med djup avslappning, visualisering fokuserad på positiv känsla kommer vi att påverka framtida mål. Din kemiska del av din kropp kommer att få lära sig mer om hur du djupdyker i hormonerna, stress och signalsubstanser i din hjärna. Fokuser i helgen är att jobba med din fysiska, kemiska och mentala kropp för att uppnå kontrollen du vill uppnå. Inga kunskaper krävs.

SCHEMA
Fredag den 13 mars
16:00 Incheckning
17:00 Samling genomgång. Introduktion en skön yoga med mycket andning.
19:00 Middag med en vällagad varmrätt där upplägget representerar näroldat från Uppland och Österbybruk
20:30 Yogans filosofi och Viryans teknik.

Lördag 14 mars
7:30 Viryayoga introduktion avslappning och visualisering
9:00 Frukost
10:30 Hormon och stress, övningar
12:30 Lunch och promenad utomhus
14:00 Viryayogans teknik samt paryoga och avslappning
15:20 Paus med fika
16:00 Föreläsning om Mental tillstånd och Hur vår hjärna fungerar
17:00 Viryayoga och teknik
19:00 Middag med köksmästarens bästa 3-rätters middag

Söndag den 15 mars
7:30 Morgonyoga, Visualisering
9:00 Frukost och gemensam promenad
11:00 Ditt eget hälsohjul. Hur kan vi få vårt hjul att snurra. Din kemiska del, fysiska och mentala del. Anteckningar och eget arbete
12:30 Lunch
Utcheckning

ANSVARIG
Agneta Wennerbo är utbildad i NLP Hypnos, är aktiv Viryayoga lärare, massageterapeut samt näringsspecialist. Hon äger och driver sedan 15 år Fridens Hälso Zenter i Stockholm http://fhz.se och jobbar där med sitt team i livsförändringar och hälsocoaching.

PRAKTISKT .. att ta med ..
Mjuka kläder, och ta gärna med en filt eller tjockare tröja då vi gör avslappning.
Egen yogamatta. Jag tar med ett antal yogamattor men det är självklart helt ok att ta med sin egen (meddela gärna på 0702-655097)
Skrivbok och penna, där du kan anteckna idéer och din vision.

PRIS OCH ANMÄLAN
Anmälan görs för ”Komplett kurs, full helpension och herrgårdsboende” görs via mail till fridens@fhz.se och genom att betala
– 3500 kr för delat dubbelrum, eller
– 3900 kr för eget enkelrum
till SEB 5215 331 3910. Skriv även ditt namn på betalningen. Avbokning med full återbetalning kan göra fram till två veckor innan ankomst (14 dagar). Nämn gärna ev. matallergier eller preferenser i ditt mail.

Anmälan av ”Komplett kurs och helpension förutom boende och middag dag två” görs via mail till fridens@fhz.se och genom att betala
– 2400 kr för ditt deltagande alla tre dagarna förutom boende och middag dag två,
till SEB 5215 331 3910. Skriv även ditt namn på betalningen. Avbokning med full återbetalning kan göra fram till två veckor innan ankomst (14 dagar). Nämn gärna ev. matallergier eller preferenser i ditt mail.

BOENDE OCH MIDDAG
För de som anmält sig till ”Boende, helpension och komplett kurs” ingår boende i herrgårdsrum i Wärdshuset Gammel Tammens hotell och även en vällagad gemensam middag båda kvällarna.

MASSAGE
Möjligt att boka massagebehandlingar