Presentkort

Söker du julerbjudanden på vällagade middagar, hela vistelser eller vistelser med aktiviteter och kurser. Det finns flera färdiga erbjudanden, men vi kan också erbjuda presentkort på egna förslag.

PRESENTKORT: Herrgårdslyx med testund & 6-rätters middag
Presentkortet gäller ankomst fredagar och lördagar i januari, februari och mars 2016. Presentkortets mottagare bokar själv det datum som passar bäst.
Presentkortet erbjuder en nybakad testund vid ankomst, Afternoon Tea; med bakverk av flera olika slag, pålägg, marmelader och självklart val av te och kaffe. På ankomstkvällen välkomnas Ni till en vällagad 6-rätters middag vid 19-tiden och innan kvällen är slut väntar boende i våra bästa herrgårdsrum. Nästkommande morgon serveras en stor frukostbuffé i vår matsal.
Boka på info@gammeltammen.se
1200 kr
(ord. pris 1980 kr)

PRESENTKORT: Vällagad 3-rätters middag- 330 kr (ord. pris 550 kr)
Presentkortet gäller 2016 och erbjuder en vällagad 3-rätters middag på Wärdshuset Gammel Tammen. Boka på info@gammeltammen.se

Oberoende av vilket rum Ni än väljer att bor i så äter Ni i våra matsalar i Gammel Tammen och slappnar av i våra salar och salonger i herrgårdsbyggnaden Gammel Tammen.

Gammel Tammen
I Gammel Tammen byggnaden, den äldsta byggnaden i herrgårdskomplexet, är alla rum är inredda i tidsenlig stil i vår lugna omgivning. Flera av rummen har vacker utsikt åt antingen herrgårdsdammen eller herrgårdens innergård och brukskyrkan. Toalett och dusch på alla rum. Frukost ingår i logipriset och serveras i matsalen.

Annexet Stalllet
I annexet Stallet finns mindre rum som alla har egen toalett och dusch. Rummen har grandlit sängar som är 140 cm breda. Alla rum är på bottenplan. Självklart ingår frukost i logipriset även här.
research paper help

Vandrarhem Stallet

Det finns även möjlighet att boka Stallet till vandrarhemspriser. Om man vid bokningstillfället kan boka fler än 10 dagar per månad och inte behöver lakan eller hotellfrukost kan man pressa priserna rejält.

Rum i herrgårdsbyggnaden

Rum i herrgårdsbyggnaden

Rum i annexet

Rum i annexet