Á la carte

Förrätter

Gazpacho – kryddstark kall grönsakssoppa – 100 kr
Pepparrotscheesecake med gravad lax och sikrom – 100 kr
Lufttorkad Serranoskinka med olivtapenad och rostade pinjenötter – 100 kr

 

Varmrätter

Vegetariska biffar med rödvinssås och klyftpotatis – 160 kr
Pocherad torsk med vitvinssås, purjolök- & spenatcoulis, rädisor och potatis – 180 kr
Fläskfilé Black & White med klyftpotatis – 200 kr
Smörstekt gös med kräftstjärtar, färskriven pepparrot och skirat smör och potatis – 220 kr
Lammfilé med balsamicosås, rostade körsbärstomater och rosmarindoftande klyftpotatis – 280 kr

 

Dessert

Fransk tryffeltårta med vispgrädde och färska bär – 100 kr
Mango och passionsfruktssorbet – 100 kr
Vaniljglass och färska jordgubbar – 100 kr

À la carte menyn ändras del efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång på fina råvaror.
Vi anpassar gärna rätter för att de ska passa för Dig som har en matallergi. Nämn gärna allergier när Ni bokar bord eller hör med din servitris på plats.