Á la carte

Förrätter

Gazpacho med litet oljestekt bröd – 100 kr
Rökt hälleflundra med äppelsallad – 110 kr

 

Varmrätter

Pocherad torsk med Chamgagnesås, pressad potatis och en klick regnbågslaxrom – 180 kr
Fläskfilé Black & White med rödvinssås, bearnaisesås och potatistimbal – 210 kr
Veganbiff gjord på valnötter, shiitake och frön med rödvinssås och jungfrusallad – 220 kr
Vildand med konjakssås, svartvinbärsgelé, vaxbönor och potatis – 250 kr
Smörstekt gös med handskalade räkor, färskriven pepparrot och citronsås smör på kokt potatis – 240 kr

 

Dessert

Vaniljglass och jordgubbar  – 100 kr
Fransk chokladtryffeltårta – 100 kr

À la carte menyn ändras del efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång på fina råvaror.
Vi anpassar gärna rätter för att de ska passa för Dig som har en matallergi. Nämn gärna allergier när Ni bokar bord eller hör med din servitris på plats.

[/vc_row