Á la carte

Förrätter

Gazpacho med litet oljestekt bröd – 100 kr

Rökt hälleflundra med äppelsallad – 110 kr

 

Varmrätter

Pocherad torsk med citronsås, pressad potatis och en klick regnbågslaxrom – 180 kr
Fläskfilé Black & White med rödvinssås, bearnaisesås och potatistimbal – 210

Veganbiff gjord på valnötter, shiitake och frön med rödvinssås oh jungfrusallad – 220 kr

Vildand med konjakssås, svartvinbärsgelé, vaxbönor och potatis – 250 kr
Smörstekt gös med handskalade räkor, färskriven pepparrot och skirat smör på kokt potatis – 240 kr

 

Dessert

Creme brulée  – 100 kr
Sorbet med hallon- & chilicoulis – 100 kr

À la carte menyn ändras del efter säsong, men uppdateras även ofta efter inspiration och tillgång på fina råvaror.
Vi anpassar gärna rätter för att de ska passa för Dig som har en matallergi. Nämn gärna allergier när Ni bokar bord eller hör med din servitris på plats.

[/vc_row